avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am si eu o problema acum cateva luni mi sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am si eu o problema acum cateva luni mi sau virat ...

Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati va rog frumos ,acum cateva luni mi sau virat 100 de mil din greseala la salariu,o clinica stomatologica privata, nu mai lucrez la locul respectiv . Contabila firmei a sesizat tocmai astazi de greseala facuta in contul meu. Eu am cheltuit bani,stiu ca nu a fost corect dar am avut nevoie de bani,ce se poate intampla daca nu i pot returna? Ma vor da in judecata ,pot ajunge la puscarie? Imi vor face dosar penal?.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
LaviniaSm, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:48, 3 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Asa cum vi s-a sugerat mai sus, transati pe cale amiabila conflictul.

Restuiti sumele de bani ce nu vi se cuvin.

Puteti fi actionat in instanta, iar in proces, sa suportati si cheltuielile de judecata ocazionate de respectivul diferend.

Mie nu-mi pare dracul atat de negru! Sigur, trebuie sa restituiti banii, dar... Amintiti-va cele n cazuri puternic mediatizate cand angajati de la posta/casa de pensii/etc au virat sume in plus nu la unul, la zeci, sute de destinatari! A fost impuscat vreun functionar?! Nici vorba! S-a mers pe poprirea a 1/3 din venit pana la recuperarea ,,pagubei". Dar cand statul a trebuit sa restituie repede si-au amintit (cei care au gresit!) de institutia prescrierii... @Lavinia Macar atat sa fi invatat de aici, sa nu va puneti singura ata de gat! Cum sa declarati ca stiam ca nu e corect ce fac?! Atentie! Incercand, asa cum bine ati fost sfatuita, sa rezolvati pe cale amiabila problema, sa nu cadeti in vreo capcana, sa va puna sa semnati vreun angajament de plata nefavorabil dvoastra cu amenintarea ca puscaria va paste daca nu semnati! Vedeti cum decurg lucrurile si daca gluma se ingroasa solicitati ajutorul unui avocat inainte de a semna ceva ce vi se pare suspect. Daca vi se cere sa platiti si dobanda, aceasta ar trebui sa fie pe la 2% pe an, sper sa nu gresesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o asigurare internațională. IlieAlex IlieAlex Bună ziua, Am o asigurare internațională, care mi-a făcut în decembrie anul trecut un decont greșit, adică în loc de 7000 lei au depus 7000 euro. Eu ... (vezi toată discuția)
Am primit bani in contul meu bancar fara sa fac nici o tranzactie Alexbb Alexbb Buna ziua. Am observat ca in contul meu bancar a aparut o suma nu foarte mica de dolari. Nu trebuia sa primesc bani de la nimeni. Probabil a fost greseala ... (vezi toată discuția)
Sold cu minus pe card de debit? Flavv24 Flavv24 Salut! In ziua de vineri mi-au intrat niste bani pe paypal, mai precis 2 tranzactii. (1600 de RON si 300 de RON). I-am transferat de pe PayPal pe card si i-am ... (vezi toată discuția)