avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubiri intirziere neaplicare lege
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubiri intirziere neaplicare lege

Buna seara
O lege a fost promulgată de președintele țării la 15 dec 2019.
Conform legislatiei in 90 de zile trebuiau sa apara normele metodologice si la 15 martie 2020 legea trebuia sa produca efecte .
Autoritatea careia ii era destinata legea a prelungit aparitia normelor metodologice si acestea au aparut la sfârșitul lunii iulie 2020.
Pentru perioada 15 martie-30 iulie 2020 se poate solicita in instanta contravaloarea contractului cu autoritatea competente chiar daca nu s-a prestat nicio activitate conform legii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:30, 1 Noiembrie 2020
Dacă probați un prejudiciu.doar analizandu-se siyuatia in speta vi se poate raspunde
Trebuia sa primesc de la autoritatea competenta,ca si societate,o anumita suma de bani, lunar ,incepind cu 15 martie 2020 pentru prestarea unei anumite activitati.
Datorita întîrzierii am primit doar cu 1 august 2020.
Teoretic aveti sanse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neaplicare lege steef steef Buna ziua , O lege a fost publicata in MO in luna decembrie 2019 urmind conform procedurii ca in 90 zile sa fie publicate normele de aplicare si sa intre in ... (vezi toată discuția)
Promovare functie publica madamada24 madamada24 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un punct de vedere in urmatoarea situatie: Am devenit functionar public la data de 01.01.2017, in aceeasi luna am ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta acordata angajatilor primariilor adevar2014 adevar2014 Cum se procedeaza si de cand primim. Toate primariile beneficieaza de ele???????????????? Cum trebuiesc prevazute in bugetul local? se poate face rectificare ... (vezi toată discuția)