avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Tichete de vacanta acordata angajatilor primariilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Tichete de vacanta acordata angajatilor primariilor

Cum se procedeaza si de cand primim. Toate primariile beneficieaza de ele???????????????? Cum trebuiesc prevazute in bugetul local? se poate face rectificare bugetara pe acestea??? Cum procedam??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 30 Iulie 2014
Legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.8/2009 privind acordarea tichetelor de vacanţă se afla la promulgare.

Dupa promulgare si publicarea acestea in Monitorul Oficial, legea va intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, sau la o data ulterioara prevazuta in textul acesteia.

In termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a legii, Autoritatea Naţională pentru Turism şi Ministerul Muncii,Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice vor elabora şi vor supune spre aprobare Guvernului modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 215/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă , în mod corespunzător modificărilor şi completărilor aduse prin prezenta lege
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
a fost promulgata legea ... dar vreau sa stiou daca sunt institutii care deja le aplica
Din cate cunosc inca nu se aplica , cred ca se asteapta aparitia normelor de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta primarie veronica1982 veronica1982 vreau sa stiu daca se pot acorda vouchere de vacanta in 2014 , avand in vedere faptul ca ieri a semnat si d-nul presedinte . vreau sa stiu incepand cu ce data ... (vezi toată discuția)
Voucherul de vacanta Burlacudan Burlacudan O informatie .Toate societatile sunt obligate sa asigure aceste voucherul de vacanta salariatilor.? sau fiecare societate face legea interna cum vrea ... (vezi toată discuția)