avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mama doreste sa faca dezbatere de mostenire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mama doreste sa faca dezbatere de mostenire in urma ...

Buna ziua, mama doreste sa faca dezbatere de mostenire in urma decesului tatalui in urma cu 10 ani. Intre timp, noi am fost 4 frati, dintre care 2 in viata si 2 au decedat. Dintre fratii decedati, doar sora are mostenitori, 2 copii, plecati in strainatate de 20 de ani, nu tinem legatura cu acestia. Doresc sa stiu daca eu, sau mama mea putem face rost de un duplicat al certificatului de nastere al surorii mele decedate de la starea civila.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:20, 1 Noiembrie 2020
Daca aveti certificat de calitate de moștenitor.
Nu avem nimic la indemana, nici eu, nici mama, doar certificatul surorii de deces.
Se poate rezolva in baza certificatului de deces.va trebuie insa si actele pe casa etc.. consultati un avocat.
putem face rost de un duplicat al certificatului de nastere al surorii mele decedate de la starea civila.

pentru ce va trebuie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea ? annnamm annnamm Buna ziua ! Am fost 4 frati, mai traim doar 2. Dorim sa facem dezbatere de mostenire dupa decesul tatalui (in 2010). Tin sa precizez ca avem certificatele de ... (vezi toată discuția)
Revendicarea unui teren apartinand familiei mamei mele miha1982 miha1982 Stimate d-le/d-na avocat, As dori sa clarific dreptul meu si al surorii mele la mostenire. Terenul mentionat a fost in proprietatea familiei mamei ... (vezi toată discuția)