avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare detectoare de gaz in pandemie - abuz, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare detectoare de gaz in pandemie - abuz, teroare si hotie pe fata!


Bloc 10 etaje, reabilitat, detectoare de gaze la coloana principala, pe scari si in fiecare apartament, montate in iunie 2018. Revizie instalatie de gaze efectuata pe 3 noiembrie 2020, fara sa se gaseasca vreo problema.
Azi 9 noiembrie suntem SOMATI de firma de gaze sa schimbam pana miercuri 11 noiembrie toate detectoarele de gaze cu unele wireless, pe motiv ca "nu mai sunt conforme"?!
1. Detectoarele noastre au doar 2 ani vechime iar durata de viata e de 7 ani conform fisei tehnice: proprietarii nu doresc sa cumpere alte detectoare dupa doar 2 ani.
2. Ne aflam in situatie de pandemie iar proprietarii nu doresc sa permita accesul in apartamente dat fiind pericolul pentru sanatate.
3. Firma nu ne-a anuntat nimic despre neconformitatea detectoarelor acum o saptamana, cand au efectuat verificarea
4. Firma ne terorizeaza amenintand cu sistarea gazelor - intr-un bloc unde cu o saptamana in urma verificarea a gasit totul in regula!
Doar ca sa-si vanda ei detectoarele wireless?!
Unde putem reclama acest abuz si excrocherie pe fata?
Unde putem reclama atentatul la sanatatea si viata noastra - in bloc sunt si persoane in varsta, si bolnavi si ne aflam in pandemie!
Cum putem opri terorizarea proprietarilor de catre firma? Unde ne adresam?
Multumim!
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Silea, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:38, 9 Noiembrie 2020
Reclamatie puteti face la autoritatea de reglementare ANRE :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare detector de gaze in starea de urgenta: abuz?! Milady09 Milady09 Buna ziua, Situatie pe scurt: Bloc de locuinte, in 2016 se instaleaza in fiecare apartament detectoare de gaze cu o firma autorizata. O parte din ... (vezi toată discuția)
Detectoare wireless de gaze buna ziua, am o problema cu presedintele blocului in care locuiesc ... lgsanda lgsanda Buna ziua, Am o problema cu Presedintele blocului in care locuiesc din Bucuresti. El ma obliga sa platesc instalarea unui nou detector de gaze wireless si ... (vezi toată discuția)
Detectoare de gaz Lcazacu Lcazacu Locuiesc in Bucuresti, intr-un bloc cu zece etaje dat in folosinta in anul 1977. In luna Iulie 2017 in fiecare apartament s-a instalat printr-un operator ... (vezi toată discuția)