avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Comanda borohidrura de sodiu din afara UE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Comanda borohidrura de sodiu din afara UE

Buna ziua,

Este legal sa comand comand borohidrura de sodiu din afara UE?
Borohidrura de sodiu nu apare pe nici o lista ca si substanta regulata in vreun fel si poate fi comandata fara probleme din tari UE. Am cercetat putin si am descoperit ca nu este permisa aducerea din afara UE ,pe langa altele, a substantelor inflamabile sau toxice. Dupa parerea mea borohidrura de sodiu nu se incadreaza aici, dar nu e nici supliment alimentar si nu as vrea sa risc sa imi fac probleme.

Trebuie tinut cont si ca aici e vorba de o cantitate mica(100g), in valoare de 90 USD, cu caracter strict personal. Exista posibilitatea sa apara probleme la vama cand merg sa declar valoarea?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:18, 10 Noiembrie 2020
Gasiti aici fisa tehnica de securitate cu informatii utile: [ link extern ]
Substanta este inflamabila, coroziva, toxica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Substante periculoase depozitare Marius2023 Marius2023 Buna ziua Daca depozitez in casa substante periculoase dar legale si un hot sparge casa cand nu e nimeni in ea, intra in contact cu o substanta periculoasa ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea despre detinerea acid azotic? ipop72 ipop72 daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)