avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 55 ani si 36 ani vechime, pot beneficia de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 55 ani si 36 ani vechime, pot beneficia de pensie anticipata partiala?

Sunt fedmeie si as vrea sa stiu :Pot iesi la pensie anticipata si cat este diminuarea?.Am aflat in ca in ultimul timp angajatorul m-a ttrecut de cateva ori in 75%lucru inregistrat la ITM.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:52, 10 Martie 2010
Buna ziua,

O persoana in varsta de 52 ani cu 35 ani vechime in munca poate iesi anticipat la pensie?
multumesc
Mai dati si urmatoarele date: sexul persoanei si data nasterii (luna si anul).
Este femeie, nascuta in august 1958.
Intrucat a realizat stagiul complet de cotizare de 30 de ani poate solicita pensie anticipata partiala la implinirea varstei de 55 de ani.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Eu am 59 de ani si 35 de ani vechime!Imi puteti spune cam la ce data mi-ar putea veni pensia?
PS:daca va ajuta sunt nascut in martie :D

Multumesc anticipat!:)

Alte discuții în legătură

Pensionare veres piroska veres piroska Sunt o femeie născută în data de 11 ian. 1956. Am 31 de ani stagiu de cotizare, 10 ani lucraţi în Gr. I de muncă cu 75% şi 10 lucraţi în Gr. II de ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala mariana horlaceanu mariana horlaceanu Buna ziua , Ma numesc Mariana Horlaceanu, sunt nascuta la 18.12 1953,sunt absolventa de studii superioare, 5 ani, curs de zi, si vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)