Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, doresc sa fac o aplicatie pentru android in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, doresc sa fac o aplicatie pentru android in care sa ...

Buna ziua,

doresc sa fac o aplicatie pentru android in care sa adaug toate posturile de radio din Romania.
Intrebarea mea este urmatoarea: Este legal sa public o astfel de aplicatie tinand cont ca eu doar redistribui posturile de radio? Am nevoie de licenta sau orice alt drept de utilizare al posturilor de radio?
Aplicatia doar va reda radiourile exact ca majoritatea site-urilor de radio online pe care le gasiti pe google.
Cel mai recent răspuns: 1Cosmin , utilizator 08:16, 12 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunt doar linkuri la posturi oficiale (legale) nu e nicio problema. De asemenea, un player pentru radiourile prin internet legale nu este o problema.
Va multumesc pentru raspuns

tgeorgescu a scris:

Daca sunt doar linkuri la posturi oficiale (legale) nu e nicio problema. De asemenea, un player pentru radiourile prin internet legale nu este o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie de radio online legala 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, doresc sa fac o aplicatie pentru android in care sa adaug toate posturile de radio din Romania. Intrebarea mea este urmatoarea: Este legal sa ... (vezi toată discuția)
Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru punere la dispozitie de opere protejate pescaruionut pescaruionut Buna Ziua ! Acum cativa ani am creat un website de filme online. Pe website (server) de la bun inceput au fost incarcate doar pozele si textul filmelor iar ... (vezi toată discuția)