avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... În situaţia în care nu a fost respectat termenul de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

În situaţia în care nu a fost respectat termenul de înscriere ...

În situaţia în care nu a fost respectat termenul de înscriere în revisal, se mai acorda indemnizaţia prevăzută de art. 1 alin. 4 din O.U.G. nr. 132/2020?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 12 Noiembrie 2020
O.U.G. nr. 132/2020 nu face nicio referire la nerespectarea acestui termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru decontarea unei parti din salariu, respinsa valahd@gmail.com valahd@gmail.com Sunt în situația de a fi depășit cu 2 zile termenul prevăzut de art. II alin. (2) din O.U.G. nr. 92/28 Mai 2020 în ceea ce privește depunerea cererii ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Dorinamatei Dorinamatei Buna ziua, sunt in Concediu de crestere copil si urma sa incep munca cu doua luni mai devreme, pe 22 aprilie însă cresele fiind închise ma vad nevoită să ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Adina Vasilica Adina Vasilica Buna ziua, Incepand cu data de 06 aprilie 2020 ar trebui sa mi reiau activitatea la serviciu.Copilul are 1 an si 10 luni.Am depus dosarul de stimulent insa am ... (vezi toată discuția)