avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Vanzari produse fara firma?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Vanzari produse fara firma?

Buna ziua,

Sunt un Infleuncer pe YouTube si Instagram, si doresc sa-mi fac un website prin care sa vand diverse tricouri in principal in strainatate.

Eu le cumpar de la o fabrica de confectii, pun sigla mea, si le vand personal mai departe la cine doreste sa le cumpere.

Este ilegalitatea daca nu imi deschid nicio firma pentru a face acest lucru? Sau este ceva OK

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 13:30, 13 Noiembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faptul că vrei să le vinzi cu titlu curent și continuu, deja se încadrează la activitate comercială și trebuie să îți înregistrezi SRL sau PFA. Plus că devine incidentă și legislația în materia drepturilor consumatorului, trebuie să ai niște T&C pentru vânzare, privacy conditions și toate cele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari pe facebook - care sunt conditiile? anka123456 anka123456 buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de ... (vezi toată discuția)
Contract automat de cafea delia241970 delia241970 Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va ... (vezi toată discuția)
Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)