avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre intreprindere individuala

Buna seara!
Ce registre trebuie întocmite de o întreprindere individuală?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
Ionut Cozma, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 15 Noiembrie 2020
Ce registre trebuie întocmite de o întreprindere individuală - Detalii
www.avocatnet.ro/articol_504...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . va rog sa îmi spuneți dacă tatăl meu nu mai ... Oana93. Oana93. Buna ziua . Va rog sa îmi Spune-ți dacă tatăl meu nu mai are asigurare de sănătate eu ca si angajat îl pot lua pe asigurarea mea ? Si dacă da Spune-ți ... (vezi toată discuția)
Montaj geam antiglont labionda101 labionda101 Buna seara. As dori sa deschid o firma de distribuit si montat geamuri sipanouri antiglont.... Ma puteti informa daca am nevoie de autorizatii ...si daca da ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin laurentiucostel79 laurentiucostel79 in primul rand LA MULTI ANI,acum as dori sa intreb daca pot deschide pe PFA un magazin de vanzare produse de curatenie,ce acte ar trebui sa intocmesc dupa ce ... (vezi toată discuția)