avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De curand am trimis Cv-ul si poza mea cu C.I. unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De curand am trimis Cv-ul si poza mea cu C.I. unei firme care ...

De curand am trimis Cv-ul si poza mea cu C.I. unei firme care oferea locuri de munca ,in vederea unui interviu.Mi-am dat seama ca am gresit ,ca e un furt de date personale ,cui as putea sa ma adresez si ce repercusiuni as putea suferi ?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 09:41, 18 Noiembrie 2020
Adresati-va Inspectiei Muncii /ITM-ului.
Pai nu cred ca e un furt pentru ca dumneavoastra le-ati dat.V-ati asumat sa trimiteti aceste date(poza,C.I. etc) si ati recunoscut ca greseala va apartine.
Nu e furt de date personale.
Cereți firmei să vă șteargă din baza de date, sunt obligați să facă asta și se vor conforma dacă e cu adevărat un angajator care căuta forță de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata un site pentru escorte? Crisstinna1 Crisstinna1 Cum dau in judecata un site pentru excorte pe care am aparut ? sau cum pot face sa fie sters anuntul? au aparut poze cu mine acolo si nu vreau sa ma fac de ras. (vezi toată discuția)
Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)