avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general atributii analist financiar in cadrul unei banci
Discuție deschisă în Contabilitate în general

atributii analist financiar in cadrul unei banci

buna ziua si sarbatori fericite!
printre sarmale si alte bunataturi am de pus si eu o intrebare:
am fost sunata ca sa ma duc la un interviu (care implica un test de contabilitate) pentru postul de analist financiar in cadrul unei banci.
eu am lucrat contabilitate primara ,si sunt in anul I la expert contabil ,insa pot spune ca nu am experienta notabila in contabilitate si apelez la dumneavostra sa ma indrumati ce sa citesc cum sa ma pregatesc pentru testarea care va urma?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:24, 27 Decembrie 2009
Daca exista o testare ar fi trebuit sa va dea si o bibliografie. Daca nu, cu experienta dvs. cred c-o sa va descurcati fara sa mai buchisiti in plus; orice v-ar recomanda cineva ar putea fi pe alaturi.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf 321 321 Cum se pun intrebarile la testul poligraf ? Cate intrebari sunt la testul poligraf si cate dintre ele relevante? Cu cat timp afli intrebarile ce ti se vor ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul sa verifice situatia financiar contabila? Anca07 Anca07 La o asociatie de proprietari cine are dreptul sa verifice situatia financiar contabila pe 5 ani si cat costa? S-a facut o lucrare de hidroizolatie a blocului ... (vezi toată discuția)