avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rinoplastie nereusita, malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rinoplastie nereusita, malpraxis

Buna ziua, in urma cu 45 de zile am facut o rinoplastie. Doctorul m-a cusut prost, am o nara mai sus, una mai jos si cusatura de la baza nasului e stramba. Trebuia sa imi ia si din cocoasa si nu a luat nimic. Practic mi-a taiat varful nasului pe care l-a inghesuit intr-o nara si m-a cusut stramb, se vede septul. Ce ar trebui sa fac? Am fost la alt medic si mi-a spus sa depun plangere pentru malpraxis ca m-a mutilat, dar nu cred ca voi rezolva ceva. Nu are nicio recenzie online, ar trebui sa ii scriu eu? El spune ca operatia e ok. Ma gandesc ca e nebun si totusi profeseaza si intr-un mare spital de stat si are si o clinica privata. In timp ce asteptam sa intru sa discut cu dansul, era o fata care se plangea ca i-a cusut gresit lobul urechii si ca acum ii cerea alti bani sa o refaca. Concluzia mea e ca nu se pricepe la chirurgie si totusi opereaza. Ce sa fac? Astia sunt eroii din linia intai? Care nu stiu sa coasa nici macar un lob rupt de la un cercel?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:32, 12 Noiembrie 2023
Încercați prin mediere. E cea mai rapida procedura prin care puteti incerca sa rezolvati cu medicul. Daca refuza medierea faceti demersurile legale pentru atragerea răspunderii. Succes.
Plangere direct!
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
vlavali, utilizator
Dar explicații la dna și că "plângere direct" se soluționează în câțiva ani...
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
Ioan Viorel Danciu, Mediator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am gasit postarea si fotografia fetei careia acelasi medic i-a cusut lobul urechii stramb si cerea alti bani sa o taie si sa coasa din nou. Acelasi tipar ca la mine, cusatura intr-o parte, nu imbina partile perfect. Dupa parerea mea o face dinadins, mie mi-a facut si un lifting de buze si cusatura a fost perfecta. Deci stie sa coasa. Daca ii cer banii inapoi, mi-i da? Sau fac plangere? Si postez pe toate site-urile rezultatul operatiei si nu cred ca mai are curaj cineva sa faca vreo operatie la acest medic?
Multumesc pentru raspunsuri!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incerca medierea...fiind confidentiala, poate medicul dumneavoastra nu isi vede afectata imaginea, si astfel puteti rezolva discret problema; atat a dumneavoastra cat si a dumnealui ! Una din cauzele principale aceasta este...si apoi restul ! Sau nu. Depinde de etica profesionala a fiecarui medic. Medierea v-ar ajuta deopotriva sa gasiti solutii.

Alte discuții în legătură

Malpraxis TudorGhitoc TudorGhitoc Buna ziua, as dori sa cer niste informatii despre procedura de a da un medic in judecata pentru malpraxis. Am avut o interventie chirurgicala estetica in ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)