avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna ziua,
as dori sa cer niste informatii despre procedura de a da un medic in judecata pentru malpraxis.
Am avut o interventie chirurgicala estetica in urma cu un an, este vorba despre o rinoplastie. Pe tot parcursul anului nu am avut vreo problema cu privire la comunicarea dintre mine si medic si spital in legatura cu operatia mea. Am primit tratamentul corect, au fost facute toate consultatiile necesare, etc..
Problema este ca pe parcursul annului nasul a inceput sa aiba modificari, in sensul rau, ceea ce nu este normal. Am mers la mai multi medici si mi-au spus ca doctorul care m-a operat nu mi-a cusut un cartilaj nazal si ca ar trebui o interventie secundara, care este dubla la pret. Eu am respectat ce a spus medicul care m-a operat, sa astept 12 luni, iar acum vreau sa-i semnalez aceasta problema deoarece au trecut cele 12 luni.
Eu nu mi-as dori neaparat sa trebuiasca sa-l dau in judecata, mi-ar placea sa se rezolve amiabil, dar asta ar insemna sa fiu tot operat de el sau sa-mi dea el banii inapoi + cei pentru noua interventie, pentru aceasta varianta nu cred ca ne dorim nici eu nici el sa se intample asa. Astfel singura varianta este sa depun plangere la spital in prima faza si daca nu se rezolva sa-l dau in judecata pentru malpraxis, dar inainte de asta vreau sa stiu daca indeplinesc conditiile pentru o asemenea miscare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TudorGhitoc , utilizator 19:55, 8 Decembrie 2021
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila cu medicul/ spitalul/ clinica puteti sesiza Colegiul medicilor din judetul dvs. si/ sau sa deschideti actiune in instanta.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rinoplastie nereusita, malpraxis Dyana909 Dyana909 Buna ziua, in urma cu 45 de zile am facut o rinoplastie. Doctorul m-a cusut prost, am o nara mai sus, una mai jos si cusatura de la baza nasului e stramba. ... (vezi toată discuția)
Malpraxis operatie estetica Carolina10 Carolina10 Am facut o operatie estetica la o clinica privata,pentru a corecta un defect,dar rezultatul e departe de a fi unul satisfacator. Pe langa un rezultat care nu ... (vezi toată discuția)
Operatie nereusita!!! DOTZ DOTZ Buna ziua! Am si eu o problema! Am suferit o interventie chirurgicala la unul dintre ochi, iar operatia nu a reusit, vad la fel ca inainte poate chiar putin ... (vezi toată discuția)