avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card si buletin furat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card si buletin furat

pe data de 25.12.2009am scos bani de la bancomat. Astazi amvrut sa ma duc sa scot bani si am observat ca nu mai am cardul si buletinul . Am sunat la banca pt a bloca contul si mi s-a spus ca pe data de 16.12.2009 s-au scos toti banii din cont cu buletinul de la ghiseul bancii. Ce pot face pentru a identifica persoana care a scos banii? Imi pot arata cei de la banca imaginile pe camera video? Cum a dat banii functionara de la ghideu?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 15:02, 27 Decembrie 2009
faceti urgent o plangere la politie in care sa solicitati politistilor sa obtina casetele video de la banca, pentru altfel se vor sterge iar dumneavoastra nu vi le vor arata.

in principiu, daca se va dovedi ca nu dumneavoastra ati scos banii, banca va putea fi obligata sa va despagubeasca sau chiar mai bine.
Buna ziua. Pai daca pe data de 25 -12 ati scos bani de la bancomat , nu ati observat cati bani mai aveti in cont? Daca toti banii fusesera scosi din cont pe data de 16, dvs. ce bani ati mai scos pe 25?
In orice caz, depuneti o plangere la politie in vederea identificari isi tragerii la raspundere al celui sau celor care v-au golit contul .Deasemenea , functionarul bancii , cel care nu a observat ca persoana care a scos banii si cea di n buletin nu este una si aceeasi, poate fi trasa la raspundere.
am gresit.

pe 15.12.2009
pe 15.12.2009 am scos banii si pe 25.12 .2009 am observat lipsa. se mai pot recupera banii sau ma lupt cu morile de vant? :(

@the_power_25..., scrierea mesajelor consecutive contravine regulamentului acestui forum. Va rog sa folositi butonul,,editeaza" pentru a adauga informatii sau a modifica mesajul Va multumesc.
Referitor la subiect, deci , pe 15 ati scos dvs. bani, iar pe data de 16-12 altcineva, folosind buletinul dvs. , s-a prezentat la ghiseu si v-a scos banii.
Da, depuneti plangere , daca este asa , vor fi trasi la raspundere atat infractorii, cat si cei de la banca .

Alte discuții în legătură

Camere video bancomate stanmarius stanmarius Buna ziua.as dori sa stiu si eu care este termenul legal de pastrare a inregistrarilor video cu care sunt prevazute bancomatele si ce pot face in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Inregistrari bancomat Laurentiu Dragos Laurentiu Dragos Aveti idee cat timp sunt pastrare inregistrarile la bancomat? De exemplu, daca am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri, bancpost si reiffeisen, se mai pot gasi ... (vezi toată discuția)