avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acord notar vecin constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acord notar vecin constructie

Buna ziua, am o intrebare, am cerut un certificat de urbanism pentru a construi In spatele casei o magazie lipita de casa, dar trebuie sa las o distanta de minim 5metri fata de limita de propr cu vecina, conditii pe care nu o pot respecta. Am o intrebare, daca vecina este de acord prin notar, as putea incalca aceasta distanta minima obligatoriu? Mentionez ca terenul e intr-un sat, iar casa vecinei e la distanta mare de limita dintre noi, acela fiind de fapt fundul gradinii sale. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)
Informație despre calcan Ianiselecom Ianiselecom Buna ziua. Dețin un teren cu o casa bătrânească lipita la calcan in partea din stânga proprietații, aici având ca vecin domeniul public. Vecinul ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre case vecine mmem mmem Buna ziua, Vreau sa construiesc o casa pe o parte cat mai mare din terenul pe care il detin. Vecinul din stanga are casa in granita cu terenul meu unde va ... (vezi toată discuția)