avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public cu statut special si as dori sa ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public cu statut special si as dori sa stiu daca ...

Sunt functionar public cu statut special si as dori sa stiu daca imi pot deschide PFA pentru a practica meseria de sofer pe platforma UBER. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RadduB , utilizator 09:54, 21 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti face asa ceva.

Cornel Vasile a scris:

Da, puteti face asa ceva.
Avand avizul de politist judiciar nu ma pune in situatia de incompatibilitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , curios dacă un politist poate practica uber Cocacolix Cocacolix Doresc și eu să știu dacă am voie să practic Uber în București, și dacă pot face având în vedere faptul că am deja un job ca și polițist ... (vezi toată discuția)
Exista stare de incompatibilitate pentru un ofiter de politie ... motvaly motvaly Exista stare de incompatibilitate pentru un ofiter de politie judiciara care in timpul liber are incheiat un contract de colaborare cu o edtura de carte si ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate intre calitatea de expert judiciar topo si cea de angajat a.n.c.p.i. madalina_claudia madalina_claudia \\\\"Exista incompatibilitate intre calitatea de expert judiciar in specialitatea topografie si calitatea de angajat al A.N.C.P.I.?\\\\" Am citit raspunsul ... (vezi toată discuția)