avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Altă executare silită, acelaşi titlu
Discuție deschisă în Executare silită

Altă executare silită, acelaşi titlu

În situaţia în care o executare silită a încetat conform art. 703 alin.1 pct.2
"2. nu mai poate fi efectuată ori continuată din cauza lipsei de bunuri urmăribile sau a imposibilității de valorificare a unor astfel de bunuri;", în urmă cu 2 luni şi nu s-a schimbat nimic de atunci, este admisibilă o nouă executare ilită, în baza aceluiaşi titlu?
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:34, 26 Noiembrie 2020
Se poate cere reluarea executarii silite in cazurile prevazute la art. 703 alin. (1) pct. 2 C.pr.civ., insa inauntrul termenului de prescriptie a dreptului de a obtine executarea silita.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
Carmen Matei, Avocat
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când se termină o executare silita? softloom softloom Buna ziua. Am o proprire pe salariu si întrebarea mea este dacă cu fiecare luna in care mi se trage din salariu, se scade din suma poprită? Nu înțeleg ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli axecutare ContSters379048 ContSters379048 Buna ziua, in urma unei intelegeri cu banca, mai trebuie sa platesc cheltuielile de executare? Ce trebuie sa fac? Va multumesc (vezi toată discuția)
Incetarea executarii silite referitoare la minori CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI CAPITOLUL IV Efectuarea executării silite SECŢIUNEA a 7-a Încetarea executării silite Art. 702 Cazuri de încetare a executării (1) Executarea ... (vezi toată discuția)