avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot cere in instanta sistarea alimentarii cu apă rece.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot cere in instanta sistarea alimentarii cu apă rece.

Buna ziua
Pot cere in instanta sistarea alimentarii cu apă rece. Mentionez ca am niste chiriasi care nu vor sa plece din locuinta mea. Le-am intrerupt alimentarea cu energie electrica - s-au conectat de la vecin (cu acordul acestuia). Le-am intrerupt alimentarea cu gaze. Se incalzesc electric, gatesc electric , incalzesc apa elctric. Ar mai fi o solutie să le opresc alimentarea cu apă ca nu stiu cine ii poate da. Vreau sa fie o modalitate legala, caci nu imi dau voie sa intru in apartament.
Cu stima
Eliza
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:55, 27 Noiembrie 2020
Modalitatea legală este de a obtine o hotărâre judecătorească de evacuare printr-,,o procedură specială care oricum durează mult mai.putin decat eventualul proces cu debransarea de la apa rece(proces greu de crezut că ar fi admis)Discutați cu un av si demarati procedurile legale lăsați inovațiile personale si debransarile.
Daca au un vecin asa de bun care la da energie electrica (multa energie daca se incalzesc si gatesc electric)le va da si apa.E in zadar.Mergeti pe evacuare.E mai simplu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modalitatea legala o constituie hotararea judecatoreasca de evacuare care se poate solicita si in regim de urgenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura vecini debransare energie termica pati pati Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in situatia in care doresc sa-mi montez centrala termica, intr-un apartament pe care l-am cumparat recent, iar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii prea zgarciti! emma272010 emma272010 Ce pot face, legal, impotriva vecinilor care isi opresc caloriferele? Nu mai suport frigul din apartament. Desi platesc 600 RON incalzirea la un amarat de ... (vezi toată discuția)
Debransare sistem centralizat de termoficare anatole anatole O cunostiinta a fost informata de Presedinta asociatiei de proprietari de care apartine,caci cei care au ramas pe caldura si apa calda la sistem ... (vezi toată discuția)