avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O scoala gimnaziala, poate angaja cu Contract un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O scoala gimnaziala, poate angaja cu Contract un avocat?

Buna ziua!
Va necăjesc cu rugămintea,de a-mi oferi răspuns la următoare 2 întrebări:
-O scoala gimnaziala, poate angaja cu Contract un avocat,pentru un litigiu de munca ,creat de un fost cadru didactic,ce a fost nominalizat prin restrangere de activitate,deoarece,avea mai putin de jumatate de norma ore in specialitate, si i-a incetat contractul de munca prin acordul partilor,dar acestuia nu i s-a dat sub semnatura decizia de incetare a contractului de munca?
-are dreptul acest angajat la plata concediului de odihna neefectuat pe 12 ani (,intr-adevar,din motive obiective,independente de vointa sa)?.Nu se prescrie, acest termen?
Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit!
Spor în toate,tuturor!
Cel mai recent răspuns: ella m , utilizator 12:19, 1 Decembrie 2020
Incă odată,m-ați uimit prin promtitudinea răspunsului.
Tocmai,ce lăsasem următoarea recenzie pt.dv
Domnul consilier, Cornel Vasile este o persoană cu inițiativă, cu spirit inovativ, flexibilă, empatică, comunicativă și ,,rupe"din timpul pe care ar putea să-l aloce familiei sale și ne redactează cu professionalism și responsabilitate, opinii juridice cu privire la aspecte legale ce privesc întrebările adresate,pe forum.
Să vă țină Dumnezeu binecuvântați,mulți ani,pentru a aduce raze de speranțe,prin răspunsurile ce le oferiți pe acest forum!
La mulți și binecuvântați ani,tuturor românilor!
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2020
ella m, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate dupa pensionare nicolaelena08 nicolaelena08 In 8 ianuarie 2015 , implinesc 60 ani, ma pensionez(femeie).,in invatamant , cadru auxiliar(laborant).Pot ramane sa lucrez in continuare ?pe mine m-au pus ... (vezi toată discuția)