avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna Ziua as avea câteva întrebări legat de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna Ziua as avea câteva întrebări legat de căsătorie dintre ...

Buna Ziua as avea câteva întrebări legat de căsătorie dintre un cetățean român cu un cetățean străin care nu face parte din UE
Soția mea îi din El Salvador care sunt condițiile ca sa aiba drepturi de a intrat în UE
Cum sau care sunt procedurile pentru a avea drepturile la munca in Irlanda sau sa aibă drept de lunga ședere ?
Sau are drept de o scurta ședere în Irlanda fără să-și aplice pentru viza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 30 Noiembrie 2020
Fără a aduce atingere dispozițiilor privind documentele de călătorie aplicabile controalelor la frontierele naționale, toți cetățenii Uniunii care dețin cărți de identitate valabile sau pașapoarte valabile și membrii familiei acestora care nu au cetățenia unui stat membru și care dețin pașapoarte valabile au dreptul de a părăsi teritoriul unui stat membru pentru a se deplasa în alt stat membru.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - calatorie ue cetatean cu carte de rezidenta in romania deea18 deea18 Buna seara!am o intrebare sotul meu este cetatean al Republici Moldova si poseda de carte de rezidenta a familiei pe 5 ani intrebarea mea este poate se ... (vezi toată discuția)
Are sotia nevoie de viza de intrare pentru grecia daca are permis de sedere - membru familie ( ea este cetatean non-ue ) lgstoian lgstoian Dupa cum spune si titlul , vreau sa stiu daca sotia are sau nu nevoie de viza de intrare pentru Grecia. Ea are Permisul de Sedere - Membru de Familie. ... (vezi toată discuția)
Cetaten strain (non-ue) casatorit cu cetatean roman. strainul poate calatori fara viza in statele ue? alinasku alinasku Rog specificati daca un cetatean indian, casatorit cu un cetatean roman, avand si permis de sedere (pe urmatorii 5 ani) in Romania, poate calatori fara viza in ... (vezi toată discuția)