avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua. Intrebare.. mai putem trimite salariati in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua. Intrebare.. mai putem trimite salariati in somaj tehnic ...

Buna ziua.
Intrebare.. mai putem trimite salariati in somaj tehnic cu ajutor de la Guvern? avand in vedere ca am avut in luna aprilie 2020 (1 luna) salariati in somaj tehnic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 1 Decembrie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri perioada somaj tehnic si legea 19 gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am ramas cu cateva dileme referitoare la luna aprilie 2020, cand firma a fost in somaj tehnic. In urma unui control de la ITM am aflat ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut 1 luna (aprilie 2020) 5 salariati in somaj ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Am avut 1 luna (aprilie 2020) 5 salariati in somaj tehnic. Am facut cerere pentru 41.5 de la guvern pentru 3 luni.Societatea este obligata sa-i ... (vezi toată discuția)
Codul muncii in contextul actual- buna ziua, in luna aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis ... oana.cris oana.cris Buna ziua, In luna Aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis in somaj tehnic pana in luna Iunie inclusiv. In luna Iulie, m-a scos si m-a bagat in preaviz, ... (vezi toată discuția)