avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata diferenta impozit si contributii sociale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata diferenta impozit si contributii sociale

Se poate plati la bugetul de stat diferenta la impozitul si contributiile sociale conform declaratiei rectificative pentru anul 2019 ( daca declaratia initiala pentru 2019 s-a gresit, plata initiala pentru impozit fiind mai mica)?
In caz afirmativ, este nevoie de cerere de anulare a accesoriilor? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2020
costica_zanc@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:11, 30 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati apucat sa depuneti din proprie initiativa declaratia rectitiva pentru corectarea erorilor de calcul in declaratia initiala si au apucat cei de la finante sa va transmita decizie de impunere cu diferenta de plata si cu penalitati, nu mai puteti dumneavoastra sa depuneti rectificativa si sa corectati. Veti plati toate sumele ce rezulta din decizia primita de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)
Obligatii plata anaf Nanton1958 Nanton1958 Cei de la ANAF, Mi-au transmis in 2019 obligatii de plata(CASS din arenda) din 2016, 2015, este vreo perioada limita pana la care pot sa-mi transmita aceste ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)