avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Ce se poate face când ești acuzat pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Ce se poate face când ești acuzat pe nedrept ca, ...

Buna seara! Ce se poate face când ești acuzat pe nedrept ca, nu ti-ai îndeplinit sarcinile de serviciu si chemat la cercetare disciplinară? Mentionez si faptul ca, mi s-a spus sa-mi scriu demisia. Eu doar am cerut, sa mi se de-a salariul pe luna iulie care mi-a fost blocat, salariul actual si sa plec in somaj dar nu se vrea. Pentru ca, nu am acceptat sa-mi scriu demisia am fost chemată la comisia de disciplină.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 2 Decembrie 2020
În cursul cercetării disciplinare prealabile salariatul are dreptul să formuleze și să susțină toate apărările în favoarea sa și să ofere comisiei sau persoanei împuternicite să realizeze cercetarea toate probele și motivațiile pe care le consideră necesare, precum și dreptul să fie asistat, la cererea sa, de către un consultant extern specializat în legislația muncii sau de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru este.

Decizia de sanctionare poate fi contestata de salariat la instantele judecatoresti competente - Tribunalul in raza caruia domiciliati - in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie disciplina Marius_wym Marius_wym Buna ziua, as avea o întrebare, am fost chemat in comisie luni la ora 14, dar decizia am primit-o vinerea la 21, cum as putea sa ma mai pregătesc cu ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina GRATIELA8 GRATIELA8 Daca esti chemat de catre firma unde lucrezi in comisia de disciplina pe motiv ca ai \"furat\" forțandu-te sa-ti dai demisia te pot concedia?Iti pot desface ... (vezi toată discuția)
Cercetare prealabila ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! va rog sa-mi spuneti ce se intampla ,in cazul in care un salariat este chemat la cercetarea prealabila si nu este membru de sindicat ,sau nu este ... (vezi toată discuția)