avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aș dorii să adaug un Cod CAEN la firma mea SRL-D?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aș dorii să adaug un Cod CAEN la firma mea SRL-D?

Bună, aș dorii să adaug un Cod CAEN la firma mea SRL-D dar miau spus cei de la Registru caci momentan nu au pe nimeni acolo sa poate faca chestia asta doar eu sa fac un formular sa spun ca doresc să adaug, si toate celelalte lucruri, mă puteți ajuta cu un exemplu de formular ? (Spunea ceva de decizie asociat unic, completare obiect activitate și statutul actualizat) multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 15:10, 2 Decembrie 2020
Buna ziua.

Dvs., in calitate de asociat unic,trebuie sa completati o cerere tip de la onrc, si declaratia model 3, in care treceti si caenurile pe care le-ati autorizat anterior, dar si caenul pe care doriti sa-l adaugati. Formularele le gasiti la onrc, sau pe site.
In cazul in care aveti caenul trecut deja in actul constitutiv, nu mai este necesara actualizarea acestuia si nici Decizia asociatului unic. Daca nu, trebuie depuse ambele.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la actul constitutiv al unui srl manuelle manuelle Buna ziua. Pentru adaugarea unui Cod CAEN ca activitate secundara a unui SRL ce documente trebuie sa redactez si sa le depun la Registrul Comertului? Stiu ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)