avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. As dori sa ma lămuriți dacă se poate. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. As dori sa ma lămuriți dacă se poate. Sunt mama ...

Bună ziua. As dori sa ma lămuriți dacă se poate. Sunt mama vitrega a 3 copiii, care spun ei ca renunță la succesiune pentru ca tatăl lor mia făcut donație pe casa, noi am fost căsătoriți cu acte in regula. După închiderea dosarului de succesiune, mai este posibil ca contractul de donație sa fie atacabil? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Al , utilizator 18:16, 3 Decembrie 2020
Dacă toți cei trei copii renunta la succesiune, nu.
Ati mai postat de două ori aceasta intrebare.
Va mulțumesc frumos. Nu eram convinsa ca copii vor renunță la succesiune de aceea am mai postat, postările erau în caz ca nu vor sa renunțe. Va multumesc tare mult pentru răspuns. O seara frumoasa va

doresc.

raluk0207 a scris:

Dacă toți cei trei copii renunta la succesiune, nu.
Ati mai postat de două ori aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Problema succesiune Rudy08 Rudy08 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Mama mea a decedat anul acesta pe 1 ianuarie. Era vaduva din 2001. Impreuna cu sotul(care a decedat in 2001 si care era al ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune / gargamella gargamella Parintii mei nu au fost casatoriti , au trait impreuna 43 de ani, in concubinaj - impreuna au 5 copii - tatal meu mai are un copil dintr-o alta relatie( acum ... (vezi toată discuția)