avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vizionare semnat pentru alte proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vizionare semnat pentru alte proprietati

Hello.

Am vizionat cu un agent 2 apartamente, pentru care am semnat contract de vizionare. Ulterior, am gasit un anunt pe net si angentul a contactat proprietarul (proprietarul nu voia/vrea sa lucreze cu agenție) si a obținut pana la urma o vizionare. In cadrul acestei vizionari nimeni nu a semnat nimic, nu ne-am inteles in acel moment apoi proprietarul m-a contactat sa lucram fara agenție. Exista vreun risc avand in vedere ca pentru apartamentul respectiv nu s-a semnat nimic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 20:18, 13 Decembrie 2020
Asta ma gandeam si eu, dar prefer sa fiu safe. Plateam comisionul daca ma intelegeam la apartamentele pe care le reprezenta, dar in cazul acesta nu consider ca ar trebui.
Singura mea temere este sa nu treaca ulterior adresa apoi sa ma trezesc cu vreun proces. Dar, eu am semnat doar pentru 2 adrese la care nu m-am inteles cu proprietarii, nu la aceasta adresa unde nici proprietarii nici eu nu am semnat nimic
Eu cred ca nici nu stiti ce ati semnat.Cred ca nu aveti si dumneavoastra un exemplar la contractul semnat si de asta nu stiti.Daca aveati scoteati contractul si citeati acolo ce ati semnat.Daca agentul trece pe exemplarul lui si alta adresa dumnavoastra neavand un exemplar pe care nu apare aceasta adresa noua nu aveti cum sa va aparati in cazul unui proces.
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision agentie imobiliara pm_35 pm_35 Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu urmatoarea situatie: In urma cu ceva timp, urmare a unui anunt postat pe un site de specialitate, am contactat o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de agentia imobiliara nagyemilia nagyemilia Buna seara! Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema: Am contactat o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil , am semnat un ... (vezi toată discuția)
Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)