avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrari in D112 pe care nu le recunosc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrari in D112 pe care nu le recunosc

Buna ziua!

Acum ceva timp am lucrat pentru o companie, initial fiind angajat 1-2 luni part-time, iar apoi (dupa ce am vazut ca volumul de munca este mult prea mic pentru a ma sustine), mi-am facut un PFA pentru a prelua mai multi clienti si am incheiat CIM-ul avut cu ei. Am mai lucrat inca 1-2 luni pe contracte prin PFA iar apoi nu am mai avut contact cu ei.

Totusi, observ in D112 pe care o extrag din SPV, ca inca din martie si pana in prezent ei tot fac o plata legata de mine, cred? Ideea e ca imi apar aceste inregistrari care se vad aici: [ link extern ] .

Ma poate lamuri cineva, va rog?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:57, 6 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine ar fi sa intrebati angajatorul, pt ca nu ar trebui sa mai apara.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la o firma in faliment-asigurat? mezgageza mezgageza sunt angajat cu norma intreaga la o firma care este in faliment,nun lucrez de 2 ani,nu platesc nimic dupa mine dar nici nu am fost dat afara..deci \\"pe ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru somaj nu corespunde cu datele inscrise in cm catalinion84 catalinion84 Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. am fost sa iau stagiul de cotizare pentru somaj si am vazut ca mi l-a dat incepand cu ... (vezi toată discuția)
Cas 5,5% platit la pfa ? summergiulia summergiulia Buna ziua.In cazul meu,ca si al altor colegi ai mei aflati in aceeasi situatie,avem joburi full-time unde platim toate daravelele catre bugetul de stat.De ceva ... (vezi toată discuția)