avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine ...

Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, cu acordul ei, dar am folosit cardul meu de credit pentru depunere si retragere. De abia dupa am citit termeii si conditiile si am vazut ca nu e voie. Cu toate astea nu mi s-a zis nimic cand am efectuat tranzactiile. A fost acum o luna aprximativ. Ce se poate intampla? Mi se poate cere sa dau bonusul inapoi sau se poate chiar sa fie anuntata politia pentru asta? Tin sa mentionez ca nu am mai intrat pe cont si este soldul 0.
Cel mai recent răspuns: teodoraiii , utilizator 12:01, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati comis o infractiune daca ati avut acordul mamei dvs.. cel mult cei de la casa pariurilor vor putea refuza tranzactii viitoare sau acordarea sumelor castigate - pana la noi verificari / confirmari de identitate, etc.
Atata timp cat nu ati folosit informatii false pentru a va crea un cont, nu are ce face politia. Faptul ca sunt incalcate o serie de prevederi interne ale firmei de pariuri, este altceva - dar nu reprezinta infractiune.
Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine ... teodoraiii teodoraiii Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, date corecte, cu acordul ei, dar am folosit ... (vezi toată discuția)
Ma numesc coman sorin razvan. am nevoie daca este posibil de ... RazvanComan1 RazvanComan1 Ma numesc Coman Sorin Razvan. Am nevoie daca este posibil de un raspuns,va rog! In urma cu cateva zile mi-am deschis un cont la agentia \"efortuna.ro\". Am ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)