avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine ...

Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, date corecte, cu acordul ei, dar am folosit cardul meu de credit pentru depunere si retragere. De abia dupa am citit termeii si conditiile si am vazut ca nu e voie. Cu toate astea nu mi s-a zis nimic cand am efectuat tranzactiile. A fost acum o luna aprximativ. Ce se poate intampla? Mi se poate cere sa dau bonusul inapoi sau se poate chiar sa fie anuntata politia pentru asta? Tin sa mentionez ca nu am mai intrat pe cont si este soldul 0.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:11, 21 Decembrie 2020
In principiu, in speta s-au incalcat reglementari din legea spalarii banilor si cele privind beneficiarul real al sumelor tranzactionate. Aceste reglementari impun in sarcina caselor de pariuri, dar si a utilizatorilor, sa declare anumite aspecte (nu detaliez).
Ce o sa se intample, sau daca o sa se intample ceva sau nu, ramane de vazut, iar daca va invita cineva pentru explicatii, va prezentati si le oferiti cu buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine ... teodoraiii teodoraiii Buna ziua. Am facut un cont la casa pariurilor pentru a obtine bonusul. Am facut inca un cont cu datele mamei mele, cu acordul ei, dar am folosit cardul meu de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)