avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce mentiuni cuprinde cererea prin care se solicita sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce mentiuni cuprinde cererea prin care se solicita sa se ia act de modificarile din statutul ONG? Exista un model?

Unde gasesc un model de cerere prin care se solicita sa se ia act de modificarile adoptate prin Hot Aga a unui ONG? (modificare statut). Mentionez ca cererea aceasta alaturi de hot aga si statut am inteles ca trebuie depuse la Judecatorie. astept raspuns. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
anna_cta, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:03, 3 Martie 2021
Modelul de cerere este in anexele Ordinuiui Ministrului Justitiei 954/2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca prin aga un ong (asociatie non profit) numeste un nou presedinte ... diana27ro diana27ro Daca prin AGA un ONG (asociatie non profit) numeste un nou presedinte si un nou cenzor al asociatiei, care sunt actele necesare inregistrarii acestora ? Am ... (vezi toată discuția)
Doresc modificare nume ong și să mai adaug căteva activități laurentiu gabriel laurentiu gabriel bună ziua, am o întrebare : dacă doresc să modific numele unui ong și să mai adaug căteva activități la cap. Scopul Asociației, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Înființare orfelinat Evelina V. Evelina V. Buna ziua, Îmi doresc de câțiva ani sa deschid un orfelinat, sunt însă puțin in ceata cu pașii pe care trebuie sa-i urmez. Am înțeles ca trebuie ... (vezi toată discuția)