Bună seara!
Soția mea a demarat acțiunea de divorț în instanță. În comunicare se cere desfacerea căsătoriei și revenirea la numele inițial, și obligarea mea la plata cheltuielilor de judecată, a taxei judiciare de timbru și a onorariului pentru avocat.
Motivul divorțului este acela că ea are pe altcineva însă în motivare spune că ea câștigă mai bine decât mine și de fapt acesta ar fi motivul.
A atașat și documente din care să reiasă că a avut venituri mai mari decât ale mele.
În momentul în care depun întâmpinarea, să depun și cererea reconvențională sau nu?
Mulțumesc!
Va sugerez sa optati pentru desfacerea casatoriei prin acordul partilor litigante, modalitatea de desfacere a casatoriei neavand nicio inraurire asupra partajului.
Aceasta este cea mai energica, cea mai eficienta modalitate de desfacere a casatoriei.
Nu sunt examinate motivele care au dus la ruptura, in relatia de mariaj.
Da, si eu sunt de acord cu colega avocat Stoica Ioana.
Nu are sens sa va complicati.
In general, cine vrea complicatii si cel care vrea sa faca ceva extrem de complicat isi angajeaza avocat scump dar chiar nu vad sensul in cazul dvs.
Sunt avocati care stiu sa complice un caz atat de mult incat nici judecatorii nu stiu cum este corect sa il dezlege si cazuri in care avocatii pot dezlega cazul la un mod simplu deoarece ei l-au complicat si doar ei stiu sa il dezlege.
Nu are insa sens in cazul dvs., as zice eu, care ma descurc la fel de bine in ambele situatii.
Exista avocati care sunt precum SUA ca putere in lume.
Ei fac si ei desfac...
Intampinare divort
28lacra
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)
Divort
CRISTIvarga
DACA SOTIA A INVENTAT UN MOTIV DE DIVORT CAND EA DE FAPT AVEA PE ALTCINEVA,POATE PIERDE PROCESUL?LA 3 SAPTAMANI DUPA CE M-A DAT AFARA DIN CAMINUL CONJUGAL SI-A ... (vezi toată discuția)