avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Stiti cumva in ce conditii se pot face ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Stiti cumva in ce conditii se pot face Adunari generale ...

Buna seara,

Stiti cumva in ce conditii se pot face Adunari generale in cadrul Asociatiilor de Proprietari, considerand conditiile de restrictii impuse?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:17, 18 Decembrie 2020
In conditii in care sa se respecte distantarea sociala, ori prin mijloace de comunicare electronica.
Unii, motivat, mai fac tabele pentru diverse acorduri si umbla cu ele din usa in usa, se poate si asa, daca se respecta regulile.
Se pot convoca adunari generale,pe scari sau tronsoane de imoil de locuit in comun,cu respectarea distantarii fizice si masca protectie
Multumesc. M-ar fi ajutat daca exista vreo HG in care se mentioneaza cate persoane maxim pot participa in spatii inchise. E nevoie de contextul legal deoarece membri CEX sunt speriati ca daca le face cineva reclamatie nu au respectat restrictiile impuse.
Conteaza foarte mult spatiul unde urmeaza sa se desfasoare adunarea generala
Adunarea generala se poate desfasura pe scara blocului sau in sala de la unitate de invatamant
Legal ,conform dispozitii in vigoare pot participa 20 persoane dar conteaza mult marimea spatiului si respectarea dispozitiilor referitoare la distantarea fizica si purtarea masti de protectie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate face adunarea generala a proprietarilor ... ina2007 ina2007 In ce conditii se poate face Adunarea Generala a Proprietarilor avand in vedere pandemia? Cine in afara de presedintele blocului poate convoca Adunarea ... (vezi toată discuția)
Mandatul presedintelui si al comitetului executiv expiră. ... okdaniok okdaniok Mandatul presedintelui si al comitetului executiv se expiră. Asociatia este foarte mare (800 membrii) in consecință nu se pot întruni proprietarii in ... (vezi toată discuția)
Se poate convoca si desfasura adunarea generala a proprietarilor ... CorinaLumi CorinaLumi Se poate convoca si desfasura Adunarea generala a proprietarilor dintr-o asociatie in cazul starii de alerta? (vezi toată discuția)