avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara - rectificare Buna seara! Am si eu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara - rectificare Buna seara! Am si eu o situatie ...

Carte funciara - rectificare

Buna seara! Am si eu o situatie la care nu gasesc nicaieri scapare. Este vorba despre o persoana care in anii 90 a facut o casa la rosu, apoi a obtinut autorizatie. Insa, acea autorizatie (proiectul de la baza) nu reflecta realitatea. Insa, se face totusi carte funciara cand au aparut, se inscrie constructia cu acea autorizatie si ramane asa pana in prezent.
Nedumerirea mea este cum poti remedia situatia juridica a unei constructii deja intabulate? Adica, schitele din cadastru sunt bune, autorizatia e gresita.

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cand schita rlv de cadastru arata cu 10% suprafata lipsa charisma charisma am un apartament la care am calculat foarte concret suprafata utila, cu 2 rulete diferite, si mi-au dat dimnesiunile celor 2 camere 4.00 x 6.60 respectiv ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara VirginiaF VirginiaF Anul trecut am cumparat un teren de 6 ari care a fost trecut in cartea funciara, pe numele fostului proprietar, ca urmare a unei sentinte civile.Problema este ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cadastru si cartea funciara Ariana2003 Ariana2003 Buna ziua. Probleme carte funciara. Parintii mei vor sa vinda casa de proprietate. Cum se pot rezolva anumite diferente intre cadastru si cartea funciara. Pe ... (vezi toată discuția)