avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Determinarea veniturilor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Determinarea veniturilor

Buna ziua
Pentru determinarea veniturilor în vederea plății impozitului pentru un PFA, cheltuielile privind comisioanele e administrare a contului și cele pentru tranzacții trebuie avute în vedere?
Sunt eligibile?
Cel mai recent răspuns: Ionut Cozma , utilizator 12:33, 18 Decembrie 2020
Puteti deduce astfel de cheltuieli daca e vorba de cont deschis pe pfa.
Da contul este pe PFA
Mulțumesc

george-neagu a scris:

Puteti deduce astfel de cheltuieli daca e vorba de cont deschis pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva la ii martie_2014 martie_2014 Buna ziua . Am si eu o nelamurire cu privire la tva-ul virat de o intreprindere individuala in contul bugetul statului. Tva-ul virat este o chelt. ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa guest31ro guest31ro Buna ziua, M-ar interesa si pe mine cateva detalii legat de PFA, sper sa ma poata ajuta cineva. As vrea sa stiu daca mai exista limita pentru cifra de ... (vezi toată discuția)
Deducere comision bancar DanielManciu DanielManciu Sunt PFA si folosesc contul personal pentru tranzactii bancare. Intrucat, pana in prezent nu am avut decat incasari in valuta, EURO si USD, pentru ... (vezi toată discuția)