avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa si radiere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa si radiere

Buna ziua! Am fost unic administrator si asociat al unei firme cu profil creare textile care a înregistrat datorii mari catre stat. A fost declarata insolventa, iar dosarul este prin tribunal de 1 an de zile. In ultimul e-mail pe care l-am primit de la lichidator, mi s-a spus ca firma a fost radiata. Întrebarea mea este ce se intampla mai departe? Cand se termina toata situatia? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
georg!ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: georg!ana , utilizator 12:01, 24 Decembrie 2020
Radierea este ultimul pas.

Daca nu exista o cerere de obligare a dumneavoastra la plata datoriilor societatii, s-a terminat.

O astfel de cerere inseamna un dosar la tribunal, la care este obligatorie citarea dimneavoastra si ar trebui sa stiti.

In orice caz, puteti intreba fostul lichidator daca a fost formulata o astfel de cerere.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)