CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Alexm99 
	    	Utilizator

Alexm99 
	    	Utilizator	    

Doar gratuit si ca persoana fizica aveti dreptul.de a lucra pe reprezentare daca este vorba de acte juridice si de reprezentare juridica.
~ final discuție ~
 Dumitru_Eugen	                   

Buna ziua,
Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii?
(Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
	                    Dumitru_Eugen	                   

Buna ziua,
Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii?
(Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)

laur_s_2005	                   

Am infintat de curand o firma prin care vreau sa desfasor activitate de \\" birou acte auto\\" (contract de vanzare cumparare, fise inmatriculare etc.) si de ... (vezi toată discuția)
	                    laur_s_2005	                   

Am infintat de curand o firma prin care vreau sa desfasor activitate de \\" birou acte auto\\" (contract de vanzare cumparare, fise inmatriculare etc.) si de ... (vezi toată discuția)

Ral_uca	                   

Buna ziua,
as dori sa aflu care este contractul care poate sustine legal urmatoarea situatie: o persoana juridica are un site unde multe persoane fizice se ... (vezi toată discuția)
	                    Ral_uca	                   

Buna ziua,
as dori sa aflu care este contractul care poate sustine legal urmatoarea situatie: o persoana juridica are un site unde multe persoane fizice se ... (vezi toată discuția)