avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere asigurare medicala

O persoana cu somaj in Italia si fara venituri in Romania, poate deveni coasigurata sotului care este pensionar in Romania? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 26 Decembrie 2020
Ar fi bine sa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate ... Legea prevede ca, soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora , fara a detalia si situatii de genul expus de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine beneficiaza de asigurare cass gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Recunosc ca imi este o oarecare jena pentru intrebarea care urmeaza s-o pun. De asemenea recunosc ca nu cunosc legislatia in domeniu. Dar imi aduc ... (vezi toată discuția)
Coasigurare kis_ioana kis_ioana pot fi coasigurat dupa mama mea? (vezi toată discuția)
Asigurare medicala ( înscriere la medic de familie ) rupa rupa buna ziua - va rog sa -mi dati un sfat ! nu lucrez , nu am serviciu , nu sint pensionar si am avut nevoie de o trimitere medicala pt. internare si nu am ... (vezi toată discuția)