Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec am făcut testul Covid la plecarea din Anglia, rezultatul fiind negativ totuși sânt obligat să stau în izolare la domiciliu, cum pot contesta măsura?Mulțumesc, Sărbători fericite!
Mulțumesc mult domnule avocat, dar au trecut cele 24de ore în care puteam face asta....iar un nou test cum să l fac dacă sânt în carantină la domiciliu?Sărbători fericite!
Ar trebui sa aveti dreptul.de a face testare la domiciliu.
Ar fi vorba de o proba mai mult.decat necesara pentru soluționarea cauzei pe fond.
Daca reușiți sa faceți testul eu zic ca ati putea ajunge sa va judecati.
Solicitați in scris testarea la DSP.
Daca nu va răspund ori nu va răspund favorabil puteti deschide procesul.
Desi eu susțin carantinarea si toate masurile necesare nu pot fi de acord ca o persoana neinfectata sa stea in izolare sau carantina in acest moment.
In trecut era alta discuție dar astazi este cu totul altceva.
Eu am convingerea ca nu sunteți infectat pentru ca in caz contrar nu v-as fi răspuns deloc.
Daca ati scapat de infectare in străinătate ma .bazez pe faptul ca ati rezistat și pe.drum.
Nu este deloc momentul unui arest la.domiciliu pentru ca in lipsa testarii sunteti doar suspect fara a fi ceva intemeiat la baza izolării la domiciliu.
Nu ma bazez pe.argumentele avocatului poporului si am.dezavuat acea sesizare a CCR care a constituit un adevarat dezastru sub aspectul sănătăți publice.
Cazul.dvs. este exact invers fata de cazul cu cei infectati care puteau pleca aiurea oriunde.