avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Legislație YouTube. As dori sa îmi fac un canal de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Legislație YouTube. As dori sa îmi fac un canal de YouTube și sa postez documentare traduse de mine, bineînțeles specificând clar de unde am luat documentarul, realizatori etc. Am voie sa fac asta sau am nevoie de drepturi de autor? Mulțumesc!

Legislație YouTube
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:57, 27 Decembrie 2020
Veti realiza venituri cel mai probabil. Aveti nevoie de contract incheiat pe drepturi de autor cu autorul/ mostenitorii.
Eu zic ca trebuie luat acceptul celui care a facut documentarul,
practic dvs copiati opera, apoi o modificati prin adaugare de traducere,
si o repuneti pe post/ ma rog, pe net.
In plus, dincolo de folosirea operei si modificarile suferite,
mai este si aspectul garantiei traducerii corecte,
aspect pe care trebuie sa si-l asume cineva. Succese!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright digitizare (scanare) cãrþi vechi drcretoiu drcretoiu Am în minte (şi în biblioteca personala) câteva cărţi, mai vechi, care mi-au plăcut în copilărie. Mă gândeam să le scanez şi să le pun undeva pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor in relatia cu editurile Mickaela Mickaela Buna seara, Sunt in cautarea unor lamuriri (eventual cu articole de lege spre exemplificare) cu privire la relatia juridica ce reglementeaza traducerea ... (vezi toată discuția)
Legalitate link catre un site extern. se considera a fi nerespectarea dreptului de autor? vali_v vali_v Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu legalitatea postarii pe site-ul propriu linkuri catre alte site-uri, de orice natura: presa, vreme, legislatie, ... (vezi toată discuția)