avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot să oblig un colocatar să desființeze ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot să oblig un colocatar să desființeze camerele de supraveghere ...

Cum pot să oblig un colocatar să desființeze camerele de supraveghere video din curtea comună? Specific că sunt in toată curtea cu scopul de a urmăririi colocatarii. Una este îndreptată spre geamul dormitorului fiicei mele.
Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 20:32, 28 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Laleli109 a scris:

Politia locală spune că poate să pună cate camere vrea. Menționez că și eu am pus o cameră îndreptată spre stradă unde am mașina parcată. Deci scopul este supravegherea mașini i, nu a colocatarilor. Vecinul a pus 5 camere toate îndreptate înspre interiorul curții și una îndreptată în sus spre geamul dormitorul fiicei mele, eu locuind la etaj. Nu știu cine poate face dreptate în acest caz!

Din cate inteleg trebuie sa ai acordul TUTUROR locatarilor cand amplasezi camerele. Sesizarea la Autoritatea de supraveghere s-ar putea sa se lase cu o amenda daca nu reusiti cu vorba buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez pe etajul la care locuiesc o camera de supraveghere orientata catre intrarea in apartament si ... (vezi toată discuția)
Montare camere video pe spatiul privat, dar pentru supraveghee spatiu public + privat (loc parcare) ? mariusp85 mariusp85 Buna ziua! As dori o clarificare, din punct de vedere legal, daca se poate, la situatia de mai jos: Sunt proprietar de imobil (apartament) + autoturism ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)