articole care explică legislația aplicabilă companiilor și profesioniștilor
sinteze, zilnice, specializate pe domenii de activitate, trimise pe email, suplimente informative
avocatnet.ro fără să le fie afișată publicitate.
Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa zis general in US ARMY in eventualitatea unei relatii serioase. In august a cerut mamei o suma de bani ca sa nu fie trimis in misiune in Kabul ca va muri. I-am zis mamei sa nu faca prostia asta. In octombrie individul ia trimis mamei poze ca e ranit si i-a solicitat o alta suma de vani ca sa scape cu viata. Acum saotamana trecuta tipul i-a trimis un pachet care s-a oprit in Italia si ca sa ajunga acasa la in Romania, mama trebuie sa plateasca .Individul tot o bate la cap sa faca cumva sa plateasca. Se gandeste sa se imprumute in banca. Ce sa fac eu si fratii mei in situatia asta? Dumnezeu sa va binecuvanteze!
POMPILLIA
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De obicei sunt din țările sărace, nu neapărat din România și sunt mai mulți, acționează în grup organizat; au și câte o coadă în UK, dacă e nevoie să-i ajute la limba engleză. Franceză mai știu africanii, mai ales cei din colonii.