avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea ...

Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa zis general in US ARMY in eventualitatea unei relatii serioase. In august a cerut mamei o suma de bani ca sa nu fie trimis in misiune in Kabul ca va muri. I-am zis mamei sa nu faca prostia asta. In octombrie individul ia trimis mamei poze ca e ranit si i-a solicitat o alta suma de vani ca sa scape cu viata. Acum saotamana trecuta tipul i-a trimis un pachet care s-a oprit in Italia si ca sa ajunga acasa la in Romania, mama trebuie sa plateasca .Individul tot o bate la cap sa faca cumva sa plateasca. Se gandeste sa se imprumute in banca. Ce sa fac eu si fratii mei in situatia asta? Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Cel mai recent răspuns: POMPILLIA , utilizator 01:07, 13 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De obicei sunt din țările sărace, nu neapărat din România și sunt mai mulți, acționează în grup organizat; au și câte o coadă în UK, dacă e nevoie să-i ajute la limba engleză. Franceză mai știu africanii, mai ales cei din colonii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie sentimentala adrianm12 adrianm12 Buna ziua, Trec direct la subiect, fiindca este vorba despre o problema grava ce ne-a tulburat intreaga familie. Sora mea M. a cazut victima unui barbat cu ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie cu un produs vândut pe internet cuiva din anglia: clientul a primit pachetul, nu l-a plătit și a mai cerut și 2.000 de lei în plus. unde se poate reclama fapta? valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. O adolescenta a scos la vanzare un aparat foto+ obiective, triped etc, la suma de 5000 lei. (Cam atat face) . Un eventual client i a cerut spre ... (vezi toată discuția)
Investitie unui strain in romania (schema frauduloasa) Mirela V Mirela V Am avut ocazia sa intalnesc o persoana din Zimbabue, care isi doreste sa faca o investitie in valoare de 2 mil USD in Romania. Mai exact vrea sa imi trimita ... (vezi toată discuția)