avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Blogurile anului 2009
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Blogurile anului 2009

Deoarece blogurile sunt noul "trend" privind informatia pe internet, as dori sa va intreb care sunt, in opinia dvs, cele mai interesante bloguri pe care le-ati citit in 2009? Ce va asteptati sa gasiti pe aceste bloguri in 2010?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 18:23, 3 Ianuarie 2010
[ link extern ]

Eu am urmat cursurile de Metoda Silva. De aceea am gasit si ma astept sa gasesc si in continuare informatii utile pe acest blog.

Celor care n-au facut cursurile, poate acest blog nu le spune prea multe... sau dimpotriva, poate le trezeste interesul :D

Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2010
tanguera, utilizator
[ link extern ]

un blog cu informatii despre legislatia din IT si nu numai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi catalin877 catalin877 Ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti ce carti ar trebui sa cumpar, pentru scoala de soferi cat. b sa pot invata ce trebuie. va multumesc (vezi toată discuția)
Termoviziunea instalatiei electrice justinsanero justinsanero Buna ziua, As avea o rugaminte, sa-mi spuneti daca termoviziunea instalatiei electrice este o cerinta legislativa pentru domeniul comertului. Astept un ... (vezi toată discuția)
Economistii romaniei florina_mauro florina_mauro am de facut un eseu despre un economist roman .Amcautat pe net dar nu m gasit ceva sa mi placa .As avea nevoie de cateva nume daca stiti? (vezi toată discuția)