avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ,caut și eu o persoana cu numele Dănuț ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ,caut și eu o persoana cu numele Dănuț Vasilache ...

Bună ziua ,caut și eu o persoana cu numele Dănuț Vasilache ,are în jur de 45 de ani ,sat în care a copilarit Leosti ,comuna Tatarăni ,Vaslui, acum locuiește în București, are o fetiță ,tatal său se numește Ghorghe Vasilache .Daca mă puteți ajuta... ,sau să îmi spuneți cum as putea să dau de el ..Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
Adelina311999, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:28, 2 Ianuarie 2021
Fie scoateti un banut dn buzunar si discutați cu un detectivi particulari,fie căutați .o.relatie in poliție care să faca o verificare neoficiala,fie căutați după nume pe google fb,alte retele sociale poate apar indicii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii ... Piper msrian Piper msrian Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii și nu l-am văzut nici o data în viata mea ,mama nu am vrut sa imi zică și I primul nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se numeste? florentinavorosciuc florentinavorosciuc buna ziua ma numesc Florentina si sunt disperata sa gasesc o persoana despre care nu stiu mai nimic doar numele Mite Daniela. (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)