Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii și nu l-am văzut nici o data în viata mea ,mama nu am vrut sa imi zică și
I primul nu îl știe ,decât numele ,(V..... A..... ,este fost locotenent colonel în cadru Militar ,mama are vârsta de 67 anii el era cu câți va anii mai bătrân va rog enorm să mă ajutați să-l caut ,știu de la niște fostii vecini care mi-au zis acum 10 anii ca el Locuiește în Giurgiu lângă poliție,doar atât știu ,nu știu cum să dau de el .
Contactati un avocat sau un detectiv particular, sunt date personale si va recomand sa nu le scrieti aici. De asemenea, nimeni nu poate avea acces la aceste date doar asa, in baza unei solicitari pe forum...
Puteti ncerca un search pe google,pe rețele sociale sa vedeți dacă apar date despre persoane cu nume similar.Sunt foști polițiști care la pensioara fac pe detectivii,poate ar trebui sa căutați pe cineva care prestează servicii de acest fel.Depinde și de cât de vechi sunt informațiile avute ,dacă mai locuiește acolo,dacă mai trăiește etc.Nu aveți alte rude care sa cunoască informații suplimentare?Sunt și grupuri pe FB cu diverse tematici poate întrebați pe un grup dedicat cetățenilor din Giurgiu..