avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii ...

Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii și nu l-am văzut nici o data în viata mea ,mama nu am vrut sa imi zică și
I primul nu îl știe ,decât numele ,(V..... A..... ,este fost locotenent colonel în cadru Militar ,mama are vârsta de 67 anii el era cu câți va anii mai bătrân va rog enorm să mă ajutați să-l caut ,știu de la niște fostii vecini care mi-au zis acum 10 anii ca el Locuiește în Giurgiu lângă poliție,doar atât știu ,nu știu cum să dau de el .
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Contactati un avocat sau un detectiv particular, sunt date personale si va recomand sa nu le scrieti aici. De asemenea, nimeni nu poate avea acces la aceste date doar asa, in baza unei solicitari pe forum...
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Puteti ncerca un search pe google,pe rețele sociale sa vedeți dacă apar date despre persoane cu nume similar.Sunt foști polițiști care la pensioara fac pe detectivii,poate ar trebui sa căutați pe cineva care prestează servicii de acest fel.Depinde și de cât de vechi sunt informațiile avute ,dacă mai locuiește acolo,dacă mai trăiește etc.Nu aveți alte rude care sa cunoască informații suplimentare?Sunt și grupuri pe FB cu diverse tematici poate întrebați pe un grup dedicat cetățenilor din Giurgiu..
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,caut și eu o persoana cu numele dănuț vasilache ... Adelina311999 Adelina311999 Bună ziua ,caut și eu o persoana cu numele Dănuț Vasilache ,are în jur de 45 de ani ,sat în care a copilarit Leosti ,comuna Tatarăni ,Vaslui, acum ... (vezi toată discuția)
Caut copil dat spre adoptie andreicostin andreicostin Buna seara! In 1981 am dat spre adoptie in Franta copilul pe care incerc sa-l gasesc. Desi nu sunt foarte sigur, adresa era Val de Marne, rue Kleber, nu-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent ... Raluca P G Raluca P G Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent doreste sa imi faca o donatie de 300.000 euro ce ar trebui sa fac? Ce date are nevoie? Care e ... (vezi toată discuția)