avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Acum cateva zile am gasit in cutia postala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. ...

Buna seara! Acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. Observând ca la data de 29.12.2020 trebuia sa ma prezint sa înmân nu stiu ce plic cu acte. Bineînțeles ca înainte sa primesc această înștiințare, eu nu am primit nimic altceva, neștiind ca trebuie sa ma prezint.

ÎNȘTIINȚARE în atenția CIOBANU GEORGE MARIUS, având ultimul domiciliu în ......... in conformitate cu art 260 din Legea 135/2010 privind Codul de procedură penală, vă înștiințăm că data de 29.12.2020 afișarea prezentei, nefiind indeplinite condiții de inmânare a plicului cu acte de procedură aferente dosarului cu nr. 20379/281/2020, aflat pe rolul instanței JUDECĂTORIA PLOIEȘTI, Secția Penală cu sediul în Str. Gheorghe Lazar nr.6,, ROMÂNIA. Và comunicăm că sunteți în drept să vä prezint dupà 7 de afișarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile, pentru inmânarea actelor de procedură la sediul instanței JUDECĂTORIA PLOIEȘTI, Secția Penală, camera, in zilele lucrătoare, între orele. De asemenea, menționat că, în cazul în care, fără motive temeinice, nu vă prezintă pentru comunicarea actelor în termen de 7 zile, actele de procedură se vor considera comunicate la împlinirea acestui termen.

Ce este de făcut? Ce se întâmplă daca depășesc aceste zile ? Mulțumesc mult pentru raspuns.
Puteti sa mergeti sa ridicati încheierea de confirmare a renunțării la urmărire penala sau nu.
Dacă nu va prezentați, se considera comunicată.
Ideal ar fi sa mergeți, ca e posibil sa aveți niște obligații de îndeplinit, stabilite prin ordonanța procurorului, care, în caz de neîndeplinire cu rea-credinta, pot atrage revocarea soluției de renunțare la urmărire dispuse în cauza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
Duca Oana, Avocat
Mulțumesc mult pentru răspunsul prompt!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Mergeti la ARHIVA PENALA pentru a prelua dumneavoastra incheierea prin casa s-a confirmat urmarirea penala, aceasta poate fi legalizata, cu mentiunea ca este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la urmarirea penala paulalex paulalex Buna ziua! Am facut o \'boacana\' in vara lui 2017 cand am fost prins cu 2 tigari rulate ce contineau canabis. Dupa muuult timp am fost instiintat de dosarul ... (vezi toată discuția)
Comunicare acte de procedura DinuX DinuX Buna ziua! Am o problema legata de o comunicare din partea judecatoriei Braila. Mama mea a fost inselata prin metoda accidentul, suma nu este mare, circa ... (vezi toată discuția)
Art 260 din legea 135/2010 ionut_ghi ionut_ghi Buna seara! In data de 9 Septembrie am fost eliberat condiționat iar ieri am primit o Înștiințare in care scrie : In conformitate cu Art 260 din legea ... (vezi toată discuția)