avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... .recuperare carte munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

.recuperare carte munca

Buna ziua.
Sunt plecat oficial in vara lui 1989 din Romania in Spania.La plecare a trebuit sa las cartea de munca si mi s-a eliberat o adeverinta.
Acum sunt tot in Spania si la pensionare mi se cere cartea de munca pentru perioada lucrata in Romania(cca. 10 ani). Va rog sa ma indrumati de unde sa recuperez cartea mea de munca. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 6 Ianuarie 2021
Unde ati lasat carnetul de munca in 1989?
La Automatica Bucuresti, la serviciul personal.
Carnetul de munca il recuperati de unde l-ati lasat. Daca persoana juridica respectiva nu mai exista cautati carnetul de munca la succesorul acesteia sau la persoana juridica / institutia care a preluat arhiva. Cel mai bine ar fi sa incepeti de la casa judeteana de pensii si la arhivele nationale. In cazul in care angajatorul a fost desfintat iar documentele nu mai exista aveti posibilitatea reconstituirii vechimii in munca in contradictoriu cu casa judeteana de pensii.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
LuchianSeb, utilizator
AUTOMATICA SA – SEDIU
ADRESA Calea Griviței 78A, Sector 1, București 010734, Romania

E-MAIL office@automatica.ro

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cartii de munca , din anul 1989 FarkasM FarkasM Salut... ... fiind nou pe acest forum (nota 10; foarte util) as dori sa-ntreb cum pot sa-mi dobandesc Cartea de Munca ( asta daca denumirea nu s-a schimbat ... (vezi toată discuția)