avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua dacă sunt în carantina zonala am voie sa ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua dacă sunt în carantina zonala am voie sa fac botez ...

Bună ziua dacă sunt în carantina zonala am voie sa fac botez la copil cu max 20 de persoane acasă la mine?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:15, 21 Ianuarie 2021
Normal ca NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada scolilor inchise Diana P Diana P Buna ziua. Lucrez intr-o gradinita privata. Azi am fost anuntate oficial ca se va inchide gradinita, in urma anuntului dat de autoritati. Angajatorii ne-au ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru izolare fortata covid 19 simona435 simona435 Buna ziua! Lucrez la o farmacie naturista, care nu isi intrerupe activiatea in aceasta perioada, insa sotul meu se intoarce acasa din Norvegia regiunea ... (vezi toată discuția)