avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, am un magazin de condimente si doresc sa ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, am un magazin de condimente si doresc sa lansez o ...

Buna ziua, am un magazin de condimente si doresc sa lansez o linie proprie de condimente. Pe langa brand si logo( pentru a le putea comercializa) , pot sau trebuie sa inregistrez si reteta condimentelor mele? Multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:02, 13 Ianuarie 2021
nu e obligatoriu sa inregistrati retetele. puteti, insa dupa parerea mea sunt bani aruncati. va trebui sa va inregistrati cu activitate de productie si sa luati toate autorizarile pentru asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare societate sau holding farc9 farc9 Buna ziua. As avea nevoie de un sfat ! Detin un magazin online nisat de 10 ani iar de un an de zile am decis sa produc un tip de produs care se vinde bine. Am ... (vezi toată discuția)
Un restaurant se poate aproviziona cu marfa (materie prima) de la hypermarket ? invatacel invatacel Buna seara, Am un restaurant care se mai aprovizioneaza cu materie prima de hypermarket supermarket....(salate, faina, salam...etc..) cu factura. Dar am ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)